voetbalzone

Update: Eerste bod Roda JC op topscorer Excelsior afgewezen

Bart Kruyt23 jan 2014, 17:00
Laatst bijgewerkt: 23 jan 2014, 17:00
Advertentie

Krisztián Németh is voor vijf wedstrijden geschorst en dus gaat Roda JC Kerkrade over tot actie. De Limburgers hebben belangstelling voor aanvaller Lars Veldwijk en namen inmiddels contact op met Excelsior, zo laat algemeen directeur Ferry de Haan weten aan Voetbal International. Excelsior is bij een 'reëel bod' bereid om mee te werken aan een vertrek van de clubtopscorer.

voetbalzone

De 22-jarige Veldwijk maakte dit seizoen al 13 doelpunten in de Jupiler League en zou zelf graag weer willen samenwerken met Jon Dahl Tomasson, die Excelsior enkele weken geleden verruilde voor Roda. Excelsior en Roda hebben met elkaar gesproken, maar dat heeft volgens De Haan nog niet tot een officieel bod geleid. De verwachting is dat er binnenkort wel een bod zal worden uitgebracht.

"Bij een reëel bod zijn we bereid mee te werken aan een transfer, maar ik wil benadrukken dat er geen financiële noodzaak is om Lars te verkopen", zegt De Haan. "Hij is onze topscorer en is dus een belangrijke speler voor ons. We laten hem niet zomaar gaan." Naast Németh kan Tomasson ook geen beroep doen op Frank Demouge, die geblesseerd is.

Update 23 januari 18.00 uur - Eerste bod Roda JC op topscorer Excelsior afgewezen
Roda JC Kerkrade hoopt Lars Veldwijk snel aan de selectie te kunnen toevoegen, maar een eerste bod van de Limburgers is donderdag afgewezen door Excelsior. Dat meldt RTV Rijnmond. Vraag en aanbod liggen momenteel nog ver uit elkaar. Het is niet bekend wat Excelsior precies wil hebben voor Veldwijk.

Bezig met laden …