voetbalzone

Update: Eikrem bezoekt Cardiff City en staat voor transfer

Thijs Post04 jan 2014, 17:59
Laatst bijgewerkt: 04 jan 2014, 17:59
Advertentie
/

Ole Gunnar Solskjaer is de nieuwe manager van Cardiff City en de Noor zou interesse hebben in Alfred Finnbogason van sc Heerenveen. De spits is echter niet de enige speler uit Friesland die Solskjaer naar zijn nieuwe werkgever wil halen: volgens het Noorse medium Aftenposten staat ook Magnus Wolff Eikrem in de belangstelling van Cardiff.

De 23-jarige Eikrem is geen onbekende van Solskjaer: sc Heerenveen nam de middenvelder voorafgaand aan het seizoen over van Molde FK. Bij die club was Solskjaer trainer tot hij zijn handtekening zette bij Cardiff City.

Eikrem is bij sc Heerenveen niet zeker van een basisplaats; hij speelde in totaal dertien competitiewedstrijden. Tien keer startte hij in de basis. Bij Molde, de club waar hij onder Solskjaer speelde, was hij wel basisspeler.

Update 4 januari 18.59 uur - Eikrem bezoekt Cardiff City en staat voor transfer
SC Heerenveen is zojuist in het Portugese Faro geland voor een trainingskamp, maar Magnus Wolff Eikrem is achtergebleven. De middenvelder was zaterdag toeschouwer bij de bekerwedstrijd tussen Newcastle United en Cardiff City (1-2). De Noor geniet belangstelling van laatstgenoemde club, die onder leiding staat van landgenoot Ole Gunnar Solskjaer. Wolff Eikrem sprak ook al met Solskjaer. “Ik ben hier om voetbal te kijken”, reageerde Wolff Eikrem tegenover VG Nett.

Bezig met laden …