voetbalzone

Update: El Khalifi lijkt Barakat achterna te gaan naar Thailand

Peter Nusselder05 jan 2012, 09:08
Laatst bijgewerkt: 05 jan 2012, 09:08
Advertentie

Nog voordat hij een minuut in de hoofdmacht van Telstar heeft gespeeld, is Adnan Barakat alweer vertrokken uit Velsen-Zuid. De 29-jarige middenvelder heeft gekozen voor een avontuur in Thailand. Telstar-trainer Jan Poortvliet vindt het vertrek van Barakat jammer, maar begrijpt de speler wel.

Barakat kwam afgelopen zomer, na een financieel conflict met zijn club FC Baku uit Azerbeidzjan, bij de Witte Leeuwen terecht. De middenvelder kon meetrainen bij de selectie van Poortvliet en dat leidde tot een contractvoorstel, maar volgens technisch manager Toon Beijer van Telstar kon Barakat niet officieel worden vastgelegd voordat hij en Baku alle formaliteiten hadden afgehandeld.

De speler kiest nu echter voor een vervolg van zijn loopbaan in Thailand. “Hij heeft ons netjes bedankt voor alles wat we de afgelopen periode voor hem gedaan hebben”, laat Poortvliet weten aan RTV Noord-Holland. “Het is jammer voor ons, maar wat niet kan dat kan niet. Hij heeft een hele lucratieve aanbieding uit Thailand gekregen.”

Update 5 januari 10:08 uur - El Khalifi lijkt Barakat achterna te gaan naar Thailand
Adnan Barakat kreeg al een aanbieding van een Thaise club en ook Rachid El Khalifi vervolgt zijn loopbaan wellicht in Azië. De 32-jarige Rotterdammer probeert volgens RTV Rijnmond momenteel een contract te verdienen bij FC Chainat. Voorlopig is El Khalifi, die in Nederland uitkwam voor FC Dordrecht, FC Emmen en SC Cambuur-Leeuwarden, op proef bij de Thaise vereniging. El Khalifi's laatste club was Real Salt Lake in de Major League Soccer. De spits speelde daar echter maar vier wedstrijden.

Bezig met laden …