voetbalzone

Update: Engelse voetbalbond onderzoekt gedrag van Mourinho

Gijs Freriks26 okt 2015, 17:51
Laatst bijgewerkt: 26 okt 2015, 17:51
Advertentie

Chelsea verloor zaterdagavond met 2-1 van West Ham United en José Mourinho weigerde na afloop aan te schuiven voor de gebruikelijke persconferentie. Ook de overige leden van de technische staf spraken niet met de aanwezige media.

voetbalzone

Volgens de reglementen van de Premier League moet een manager deelnemen aan de persconferentie na afloop van een officiële wedstrijd en media in Engeland melden dan ook dat Chelsea een boete van de voetbalbond FA kan verwachten.

Mourinho werd tijdens het duel met West Ham naar de tribune gestuurd en datzelfde gold voor veldtrainer Silvino Louro. Middenvelder Nemanja Matic kreeg een rode kaart. Mou raakte begin oktober al in opspraak toen hij na het duel met Southampton kritiek leverde op de arbitrage en daarvoor kreeg hij een boete en een voorwaardelijke schorsing van één wedstrijd van de FA.

Update 26 oktober 18.51 uur - Engelse voetbalbond onderzoekt gedrag van Mourinho
José Mourinho riskeert een schorsing. De Engelse voetbalbond (FA) stelt een onderzoek in naar het gedrag van de manager van Chelsea in het uitduel met West Ham United van afgelopen zaterdag (2-1 verlies). Mourinho wordt grof taalgebruik richting de dienstdoende arbitrage verweten. De FA stelt ook een onderzoek in naar beide clubs, die volgens de bond hun spelers niet in toom wisten te houden.

Bezig met laden …