voetbalzone

Update: 'Er wordt wel geïnformeerd, maar er speelt niets concreets rond Kostic'

Erik van Dam07 aug 2014, 10:16
Laatst bijgewerkt: 07 aug 2014, 10:16
Advertentie

Sporting Portugal en VfB Stuttgart deden deze zomer pogingen Filip Kostic over te nemen van FC Groningen, maar vingen bot. De Eredivisionist wil niet af van zijn Servische spil en sloeg de aanbiedingen uit het buitenland daarom af. Zoran Pavlovic, de zakelijk vertegenwoordiger van Kostic, bleef echter proberen zijn cliënt hogerop te helpen.

voetbalzone

Directeur Hans Nijland van FC Groningen zegt in Voetbal International dat Pavlovic de speler het hoofd op hol brengt. “Ik begrijp dat het nogal wat is, de Bundesliga. Een prachtige competitie, een mooi salaris, maar wij willen niet dat Filip vertrekt. En mocht dat onverhoopt alsnog gebeuren, dan in ieder geval tegen de juiste prijs”, aldus Nijland.

“Intussen wordt het ventje gek gemaakt. In onze richting zijn ze drammerig, tot aan het agressieve toe. Filip zelf stelt zich overigens keurig op”, voegt de directeur eraan toe. FC Groningen sluit niet uit dat Kostic deze zomer nog weggaat uit Euroborg. Hans Hateboer kreeg geen toestemming om met Feyenoord te praten en of de interesse in Tjaronn Chery op gang komt moet Nijland nog zien.

Update 7 augustus 10.16 uur - 'Er wordt wel geïnformeerd, maar er speelt niets concreets rond Kostic'
Het wordt maar niet rustig rondom Filip Kostic. Woensdagavond meldde de Servische krant Esumadija dat de vleugelaanvaller voor een bedrag van tussen de zeven en acht miljoen euro van FC Groningen naar VfB Stuttgart zou gaan, maar dat wordt ontkend door Henk Veldmate. "Wij hebben sinds vorige week woensdag niets meer van Stuttgart gehoord. Natuurlijk wordt er hier en daar naar hem geïnformeerd, maar er speelt niets concreets rond Filip Kostic", zegt de manager technische zaken van Groningen tegen RTV Noord.

Bezig met laden …