voetbalzone

Update: Espanyol haalt na Inter-huurling ook Uche binnen

Daniel Cabot Kerkdijk30 jan 2012, 16:40
Laatst bijgewerkt: 30 jan 2012, 16:40
Advertentie

Philippe Coutinho maakt het lopende seizoen af bij Espanyol. De club uit Barcelona maakt op haar officiële website melding van de huur van de middenvelder van Internazionale. De negentienjarige Braziliaan kan niet definitief worden overgenomen.

/

Coutinho is een van de grootste talenten van Brazilië en werd al op zestienjarige leeftijd door Internazionale gekocht. De middenvelder bleef tot zijn achttiende bij Vasco da Gama en maakte daarna, medio 2010, de overstap naar Milaan.

Door blessureleed en de moordende concurrentie in de selectie van Inter kwam Coutinho in anderhalf jaar tijd maar tot 27 officiële duels. De enkelvoudig Braziliaans international arriveert maandagmiddag in Barcelona voor een medische keuring.

Update 30 januari 17:40 uur - Espanyol haalt na Inter-huurling ook Uche binnen
Espanyol beleeft een succesvolle dag op de transfermarkt. De tweede club uit Barcelona huurde Philippe Coutinho van Internazionale en maakt inmiddels ook melding van de komst van Kalu Uche. De Nigeriaanse aanvaller komt transfervrij over van Neuchatel Xamax en tekende tot 2013. De 29-jarige Uche speelde ruim tien jaar terug al eens voor Espanyol, maar kwam toen niet tot het eerste elftal.

Bezig met laden …