voetbalzone

Update: Ex-Eredivisiespits Németh rondt overstap naar Qatar af

Gijs Freriks02 feb 2016, 16:24
Laatst bijgewerkt: 02 feb 2016, 16:24
Advertentie

Krisztián Németh gaat aan de slag in Qatar. Sporting Kansas City maakt zaterdagmiddag bekend dat men met Al-Gharafa een akkoord heeft bereikt over en transfersom voor de 27-jarige aanvaller. Hij hoeft alleen nog gekeurd te worden.

voetbalzone

Volgens verschillende media ontvangt Kansas een bedrag van ruim 2,7 miljoen euro en heeft men tevens een doorverkooppercentage bedongen. Németh kwam in dienst van de club uit de Major League Soccer tot 16 doelpunten in 33 wedstrijden en eerder kwam hij uit voor onder meer MTK Boedapest, RKC Waalwijk en Roda JC Kerkrade.

Sporting Kansas City ontvangt overigens slechts twee derde van de transfersom en begint op 6 maart met een wedstrijd tegen Seattle Sounders aan het nieuwe seizoen. Al-Gharafa staat momenteel op de achtste plaats in de Qatar Stars League.

Update 2 februari 17.24 uur - Ex-Eredivisiespits Németh rondt overstap naar Qatar af
Krisztián Németh heeft zijn medische keuring bij Al-Gharafa met goed gevolg doorstaan en heeft zich dinsdag officieel verbonden aan de Qatarese club. Al-Gharafa neemt de Hongaarse spits over van Sporting Kansas City uit de Verenigde Staten, dat ruim 2,7 miljoen euro toucheert. De 27-jarige Németh, die in het verleden ook bij RKC Waalwijk en Roda JC speelde, is nu begonnen aan zijn zesde avontuur. Hij voetbalde eerder in Hongarije, Engeland, Griekenland, Nederland en de VS.

Bezig met laden …