voetbalzone

Update: FBI stelt onderzoek in naar doodsbedreiging aan adres James

Thijs Post10 okt 2016, 07:48
Laatst bijgewerkt: 10 okt 2016, 07:48
Advertentie

James Rodríguez heeft een krankzinnige doodsbedreiging ontvangen. Op Twitter is te zien hoe iemand een foto heeft gemaakt van een kist met wapens en kogels. In een van zijn tweets schrijft de man, naar verluidt een Argentijn van twintig jaar oud, dat hij op weg is naar het huis van James. “Zeg maar vast vaarwel tegen je geliefden.”

/

De actie van de Twitteraar is misschien een zieke grap, maar in Colombia neemt men de zaak hoog op. Er is in het land vrede gesloten met de FARC-beweging, waardoor een foto met wapens voor veel ophef zorgt, meldt Mundo Deportivo.

De moeder van James laat via de sociale media weten vaker doodsbedreigingen te hebben ontvangen. Ze ontvangt berichten als ‘Ik kom eraan met wapens’ en ‘wil je weten hoe hij er dood uitziet?’. De doodsbedreigingen zouden afkomstig zijn van een groep genaamd Legión Holk.

Maandag 10 oktober 07.48 uur - FBI stelt onderzoek in naar doodsbedreiging aan adres James
James Rodríguez ontving zondag een bizarre doodsbedreiging op Twitter en de FBI heeft daar nu een zaak van gemaakt, zo melden diverse Spaanse media. De Amerikaanse misdaadonderzoeksdienst heeft een onderzoek ingesteld naar Legión Holk, de groep waarvan de dreigementen afkomstig zouden zijn.

Bezig met laden …