voetbalzone

Update: FC Eindhoven strikt na Paridaans ook nog Vanbelle

Robert Smid31 aug 2010, 18:59
Laatst bijgewerkt: 31 aug 2010, 18:59
Advertentie

FC Eindhoven heeft vlak voor het verstrijken van de transferdeadline alsnog de selectie weten te versterken. De Brabantse formatie heeft een akkoord met FC Emmen bereikt over het overnemen van een oude bekende: Sjors Paridaans. De verdediger komt per direct over.

De 24-jarige Paridaans is maar even weg geweest bij de tweede club van Eindhoven. De centrale verdediger besloot vorig jaar, nadat hij de twee seizoenen daarvoor had bewezen een vaste basisklant te zijn, FC Eindhoven in te ruilen voor FC Emmen. En ook bij Emmen behoorde Paridaans tot de kern van basisspelers.

Toch heeft Paridaans besloten om terug te keren naar het oude nest. De verdediger, geboren in Veldhoven, speelde dertig competitiewedstrijden voor FC Emmen. Daarin wist hij twee keer te scoren.

Update 18:59 uur - FC Eindhoven strikt na Paridaans ook nog Vanbelle
De Belg Welsey Vanbelle maakt dinsdag ook nog de overstap naar FC Eindhoven. Dat meldt Omroep Brabant. Eerder op de dag werd Sjors Paridaanse na een jaar teruggehaald van FC Emmen. Middernacht sluit de transfermarkt. Vanbelle (24) is afkomstig van het Belgische Beveren; de verdediger tekende voor twee seizoenen.

Bezig met laden …