voetbalzone

Update: FC Groningen bevestigt terugkeer Koç naar Eindhoven

Bart Kruyt02 jan 2011, 10:48
Laatst bijgewerkt: 02 jan 2011, 10:48
Advertentie

Serhat Koç keert terug op bekende grond. De aanvaller van FC Groningen speelt de tweede seizoenshelft op huurbasis voor FC Eindhoven, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Volgens het regionale medium gaat Koç zondag al met de eerstedivisionist mee op trainingskamp naar Turkije.

/

De inmiddels twintigjarige Eindhovenaar komt uit de jeugd van FC Eindhoven en werd in 2009 verkocht aan Groningen, waar hij echter geen basisplaats wist te veroveren. Na een teleurstellend eerste seizoen bij de Noorderlingen kwam Koç deze zomer in aanmerking voor verhuur en ging de aanvaller voor zes maanden naar SC Cambuur.

In het shirt van de Friezen kwamen Koç tot vijftien competitieduels, waarvan twaalf als basisspeler, maar Cambuur wilde niet met de aanvaller verder. Koç zou daarom terugkeren naar Groningen, maar Eindhoven huurt de Eindhovenaar nu voor de tweede seizoenshelft. In het shirt van de huidige nummer vijf van de Jupiler League speelde Koç al 46 duels, waarin hij negentien keer scoorde.

Update 11:48 uur – FC Groningen bevestigt terugkeer Koç naar Eindhoven
Serhat Koç maakt het seizoen definitief af bij FC Eindhoven. FC Groningen meldt zondagochtend op haar eigen website dat de aanvaller tot aan de zomer zijn diensten ter beschikking zal stellen aan de Brabanders. Daarna zal hij terugkeren in de Euroborg.

Bezig met laden …