voetbalzone

Update: FC Twente laat Chadli niet naar Fulham vertrekken

Thijs Post20 aug 2011, 22:10
Laatst bijgewerkt: 20 aug 2011, 22:10
Advertentie

Tottenham Hotspur-manager Harry Redknapp mag de interesse in Bryan Ruiz dan afzwakken, dat wil niet zeggen dat er vanuit Engeland helemaal geen belangstelling meer is voor de aanvaller van FC Twente. Fulham-trainer Martin Jol kent de Costa Ricaan natuurlijk goed uit de Nederlandse competitie en heeft een bod gedaan op la Comadreja.

/

Joop Munsterman, voorzitter van de Tukkers, heeft het bod echter direct de prullenbak ingeschoven. “Het was veel te laag, dit bod konden we niet serieus nemen”, laat de preses optekenen in TC/Tubantia.

Ruiz zelf gaf in De Telegraaf al aan een overstap naar Fulham te overwegen. “Fulham heeft contact opgenomen met mijn manager. Als Fulham concreet wordt, gaan we zeker praten. Natuurlijk wil ik graag een stap vooruit maken, maar geloof me, als ik uiteindelijk bij FC Twente blijf, heb ik daar écht geen probleem mee. FC Twente is een fantastische club.”

Update 19 augustus 17:00 uur - 'Chadli en Assaidi zijn voornaamste mikpunten van Fulham'
Fulham richt zich volgens NUSport nog altijd voornamelijk op de Eredivisie voor versterking van de selectie. Nacer Chadli (FC Twente) en Oussama Assaidi (sc Heerenveen) zijn momenteel volgens het weekblad de voornaamste mikpunten van de club van manager Martin Jol. Eerder werd Fulham met Mounir El Hamdaoui (Ajax) en Bryan Ruiz (FC Twente( in verband gebracht. Het bod op de laatstgenoemde was ontoereikend. Wellicht gaat Fulham ook voor John Guidetti van Manchester City.

Update 20 augustus 22:10 uur - FC Twente laat Chadli niet naar Fulham vertrekken
Fulham ving al bot bij FC Twente aangaande Bryan Ruiz en krijgt ook Nacer Chadli niet van de Tukkers. TC/Tubantia weet dat er vanuit Londen een bod à vijf miljoen euro werd uitgebracht op de Belgische vleugelaanvaller, die momenteel zoet is met een blessure. FC Twente zou zeker het dubbele bedrag verlangen voor Chadli, die nog een meerjarig contract heeft in Enschede. Hij kwam vorig jaar zomer over van AGOVV Apeldoorn.

Bezig met laden …