voetbalzone

Update: Fenerbahçe ontkent belangstelling voor Guarín en Robben

Gijs Freriks23 jul 2015, 13:05
Laatst bijgewerkt: 23 jul 2015, 13:05
Advertentie

Fenerbahçe is bijzonder actief op de spelersmarkt. De Gele Kanaries versterkten zich deze zomer al met Abdoulaye Ba, Fabiano, Sener Özbayrakli, Fernandão, Robin van Persie, Nani, Simon Kjaer en Souza, maar de supporters hoeven er geen rekening mee te houden dat er op korte termijn meer spelers worden vastgelegd.

voetbalzone

De club uit Aziatisch Istanbul laat woensdag in een officieel statement weten niet bezig te zijn met de komst van Adnan Januzaj, Kevin Mirallas, Xabi Alonso, Xherdan Shaqiri, Luka Milivojevic en Adrián López. De berichtgeving van media als Fanatik, Bügün, Habertürk, Star en AMK berust dus niet op waarheid, valt er in het communiqué van Fenerbahçe te lezen.

“Deze kranten liegen en zetten het voetbalpubliek zo op het verkeerde been”, klinkt het. Fenerbahçe begint het seizoen volgende week donderdag met een Champions League-thuiswedstrijd tegen Shakhtar Donetsk en een week later staat de return op het programma. De competitie wordt op 16 augustus aangevangen met een thuisduel met Eskisehirspor.

Update 23 juli 13.05 uur - Fenerbahçe ontkent belangstelling voor Guarín en Robben
Fenerbahçe heeft zich nogmaals genoodzaakt gezien om te reageren op geruchten die in de media zijn verschenen. De Gele Kanaries laten donderdagmiddag via de officiële kanalen weten geen interesse te hebben in verdediger Juan Jesus en middenvelder Fredy Guarín van Internazionale en Bayern München-aanvaller Arjen Robben. “Bij de eerstvolgende leugen zullen wij de desbetreffende krant aanklagen, want wij moeten ons bij dergelijke berichtgeving steeds verantwoorden bij de aandeelhouders, omdat wij een beursgenoteerd bedrijf zijn”, klinkt het.

Bezig met laden …