voetbalzone

Update: Ferencváros neemt na Martinus ook Leonardo onder contract

Bart Kruyt20 feb 2013, 12:36
Laatst bijgewerkt: 20 feb 2013, 12:36
Advertentie

Het Hongaarse Ferencvaros versterkte zich maandag met Heerenveen-aanvaller Quenten Martinus, maar hij zal geen gezelschap krijgen van Evander Sno. Ricardo Moniz hoopte ook de middenvelder op huurbasis binnen te kunnen halen, maar NEC heeft daar geen toestemming voor gegeven. Sno maakt het seizoen zodoende gewoon af in Nijmegen.

/

De kans dat de 25-jarige middenvelder dit seizoen nog in actie zal komen voor NEC, is niet groot. Sno is net terug van een hartoperatie en heeft geen goede relatie met coach Alex Pastoor, die de middenvelder in zijn ogen 'te weinig heeft gesteund'. Sno stond dan ook open voor een verhuur aan Ferencvaros, maar NEC heeft besloten om deze deal niet door te laten gaan.

"We geven er toch de voorkeur aan om Evander nu eerst maar eens goed te laten revalideren", legt technisch directeur Carlos Aalbers uit aan Voetbal International. "Hij is er maanden uit geweest en pas vorige week gestart met zijn revalidatie. Dan kun je er vraagtekens bij zetten of het handig is om hem op dit moment naar Hongarije te sturen." Het contract van Sno bij NEC loopt tot de zomer van 2014 door.

Update 20 februari 13.36 uur - Ferencváros neemt na Martinus ook Leonardo onder contract
De Hongaarse club Ferencváros gaat in zee met Leonardo. De Braziliaanse aanvaller, die een verleden heeft bij Feyenoord, Ajax en NAC Breda, wordt bij zijn nieuwe club herenigd met trainer Ricardo Moniz. Met hem werkte hij ook al samen in dienst van Red Bull Salzburg. Eerder op de dag bracht NEC naar buiten dat een transfer van Evander Sno naar Ferencváros niet doorgaat. Quenten Martinus maakte eerder al wel de overstap van sc Heerenveen naar de Hongaren. Die hebben verder ook Mark Otten en Julian Jenner onder contract staan.

Bezig met laden …