voetbalzone

Update: Ferguson maakt Jol bang en linkt Berbatov aan Spurs

Peter Nusselder31 aug 2012, 11:15
Laatst bijgewerkt: 31 aug 2012, 11:15
Advertentie

Fulham-trainer Martin Jol is dolblij, nu zijn club erin lijkt te zijn geslaagd om Dimitar Berbatov vast te leggen. De spits, die ook de mogelijkheid had om in Italië voor Juventus of Fiorentina te gaan voetballen, is overgenomen van Manchester United. Jol is bijzonder trots op de komst van de Bulgaar.

/

“Er waren veel clubs geïnteresseerd in Dimitar, maar wij zijn in staat gebleken om hem in huis te halen”, tekenen Engelse media op uit de mond van de coach van the Cottagers. “Ik ben ontzettend blij en ik denk dat onze supporters ook trots zullen zijn, want dit is waarschijnlijk de grootste aankoop uit de geschiedenis van Fulham”, laat de Nederlandse oefenmeester opgetogen weten.

Jol en Berbatov werkten bij Tottenham Hotspur eerder samen, hetgeen voor de aanvaller een van de redenen was om voor Craven Cottage te kiezen. “We konden het daar goed met elkaar vinden en hij weet dat hij het naar zijn zin gaat hebben nu hij hier komt voetballen. Hopelijk gaat hij zijn doelpunten maken, er lopen goede spelers om hem heen.”

Update 31 augustus 11.15 uur - Ferguson maakt Jol bang en linkt Berbatov aan Spurs
Martin Jol dacht Dimitar Berbatov al binnen te hebben, maar volgens Sir Alex Ferguson is het nog niet zover. De coach van Manchester United bevestigt wel dat de spits zal vertrekken, maar weet niet of Fulham zijn nieuwe club wordt: "We hebben geen idee waar Dimitar nu is, dat meen ik. Ik dacht dat hij in Italië zit, maar heb gehoord dat dit niet klopt. Ik zou niet verrast zijn als hij naar Tottenham Hotspur zou gaan, er speelt wel wat. Fulham heeft hem nog niet binnen", aldus Ferguson. Berbatov speelde tussen 2006 en 2008 al voor Tottenham, voordat hij naar Manchester United vertrok.

Bezig met laden …