voetbalzone

Update: Fulham is sterspeler Zamora minstens vier maanden kwijt

Erik van Dam11 sep 2010, 23:15
Laatst bijgewerkt: 11 sep 2010, 23:15
Advertentie
/

Hoewel Fulham zaterdag met 2-1 won van Wolverhampton Wanderers, stonden de gezichten bij de spelers, technische staf en supporters na afloop toch zorgelijk. Sterkhouder en Engels international Bobby Zamora moest namelijk al na een halfuur naar de kant op Craven Cottage; de aanvaller blijkt zijn enkel te hebben gebroken en moet lang verstek laten gaan.

De blessure komt op een bijzonder moment. Zamora had een dag voor de wedstrijd net zijn handtekening gezet onder een nieuw, vierjarig contract in Londen. Zaterdag ging hij na nog geen halfuur spelen onderuit door een tackle van Karl Henry. Er moest zelfs zuurstof aan te pas komen om de naar adem happende Zamora te helpen, de pijn iets te verlichten.

Vervolgens moest de 29-jarige aanvaller, die net begonnen is aan zijn derde seizoen voor de club, per brancard van het veld worden gedragen. Onder applaus verliet hij het strijdtoneel; Fulham eindigde de wedstrijd in een 2-1 zege dankzij twee doelpunten van Moussa Dembélé. De verwachting is dat er zaterdag laat of zondag meer duidelijkheid komt over Zamora.

Update 23:15 uur - Fulham is Zamora minstens vier maanden kwijt
Een exacte diagnose is er nog niet, maar Bobby Zamora komt dit kalenderjaar in ieder geval niet meer in actie voor Fulham. De aanvaller, die in de wedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers zijn enkel brak, is minstens vier maanden uit de roulatie. "En als het een gecompliceerde breuk is, zijn we hem nog langer kwijt", zei manager Mark Hughes. "Dit is een groot verlies. We dragen de overwinning op aan Bobby."

Bezig met laden …