voetbalzone

Update: Fulham lijkt Newcastle United af te troeven in strijd om Douglas

Daniel Cabot Kerkdijk21 aug 2012, 14:08
Laatst bijgewerkt: 21 aug 2012, 14:08
Advertentie

Fulham en Newcastle United hebben zich gemeld bij de zaakwaarnemer van Douglas. De kans is groot dat de verdediger zondag tegen NEC zijn laatste wedstrijd voor FC Twente speelt.

/

"De clubs hebben laten weten zaken te willen doen", vertelt preses Joop Munsterman aan Voetbal International. "We hebben concreet nog niets gehoord, maar als er een behoorlijke vergoeding tegenover staat, mag Douglas wat ons betreft vertrekken omdat hij anders volgend jaar transfervrij de deur uitloopt."

Volgens het weekblad kan Douglas, die over een aflopend contract beschikt, zich vinden in de salarisindicatie van de Premier League-clubs. Om definitief in aanmerking te komen voor Oranje moet Douglas eerst vijf jaar in Nederland actief zijn geweest. Het is daarom voor Douglas van belang om de wedstrijd tegen NEC te spelen, in verband met het aanvragen van een werkvergunning.

Update 21 augustus 14:08 uur - Fulham lijkt Newcastle United af te troeven in strijd om Douglas
Fulham heeft de beste papieren om Douglas van FC Twente over te nemen. Dat meldt Voetbal International. De Londense club heeft met de Tukkers overeenstemming bereikt over een transfersom van 5,5 miljoen euro. De zaakwaarnemer van Douglas is in de Engelse hoofdstad om over de persoonlijke voorwaarden te onderhandelen. Ook Newcastle United heeft interesse in Douglas, maar als the Magpies geen actie ondernemen kan de transfer naar Fulham snel worden afgerond.

Bezig met laden …