voetbalzone

Update: Fulham maakt komst van ex-Vitessenaar Diarra officieel

Daniel Cabot Kerkdijk27 feb 2012, 10:50
Laatst bijgewerkt: 27 feb 2012, 10:50
Advertentie

Mahamadou Diarra speelt de rest van het lopende seizoen voor Fulham, zo schrijven diverse Britse tabloids maandag. De dertigjarige middenvelder zou overstag zijn gegaan met een contract voor een paar maanden. De Malinees hoopt in de komende maanden Martin Jol en diens technische staf te overtuigen en een langere verbintenis op Craven Cottage in de wacht te slepen.

/

Diarra zit sinds vorig jaar zomer zonder werkgever. De ex-speler van Vitesse en Olympique Lyon had een aflopend contract met Real Madrid en werd de laatste zes maanden van het afgelopen seizoen aan AS Monaco verhuurd. Hij hield zijn conditie daarna bij onder meer ex-werkgever Olympique Lyon op peil.

Jol gelooft dat Diarra met zijn ervaring en fysieke kracht van pas kan komen in de Premier League. Fulham zal de komst van Diarra, die in 2006 voor bijna dertig miljoen euro van Lyon naar Madrid ging, naar verluidt maandag via de officiële kanalen bekendmaken.

Update 27 februari 11:50 uur - Fulham maakt komst van ex-Vitessenaar Diarra officieel
Mahamadou Diarra gaat bij Fulham aan de slag. De Premier League-club meldt maandagmorgen via de officiële kanalen dat de dertigjarige middenvelder zich voor de rest van het seizoen aan de Londenaren heeft verbonden, in afwachting van een werkvergunning. Fulham heeft een eenzijdige optie om de samenwerking met de Malinees met een seizoen te verlengen.

Bezig met laden …