voetbalzone

Update: Fulham noemt Real Madrid-interesse in Dembélé 'bespottelijk'

Bart Kruyt02 aug 2012, 00:05
Laatst bijgewerkt: 02 aug 2012, 00:05
Advertentie

Moussa Dembélé mag hopen op een droomtransfer. De aanvaller annex middenvelder heeft er twee seizoenen bij Fulham opzitten en was vooral in het afgelopen voetbaljaar op dreef, waardoor hij al in verband werd gebracht met enkele Engelse topclubs. Het is echter ook mogelijk dat Dembélé de Premier League verlaat, want Real Madrid zou belangstelling hebben voor de Belg.

/

Jan de Visser, zaakwaarnemer van Dembélé namens Sport International, geeft zijn cliënt hoop op een stap hogerop. "Real Madrid heeft contact met ons opgenomen en heeft geïnformeerd naar de mogelijkheden rond Dembélé", zegt de belangenbehartiger in De Telegraaf. "Het is niet de eerste grote club die zich deze zomer meldt voor hem." Een bod van Manchester United ter waarde van tien miljoen euro zou al zijn afgewezen.

De 25-jarige Dembélé is niet de eerste keus bij Real om het middenveld te komen versterken: dat is nog altijd Luka Modric. De onderhandelingen met Tottenham Hotspur zitten echter vast en de laatste berichten uit Engeland zijn dat een nieuw bod van Real is afgewezen. De Koninklijke wordt ook met Dembélé's landgenoot Axel Witsel van Benfica in verband gebracht.

Update 2 augustus 00:05 uur - Fulham noemt Real Madrid-interesse in Dembélé 'bespottelijk'
Bij Fulham kijkt men vreemd op van de vermeende belangstelling van Real Madrid voor Moussa Dembélé. Een zegsman van de Premier League noemt het bericht 'bespottelijk'. "We zijn niet benaderd inzake Moussa Dembélé en daar zitten we ook niet op te wachten", benadrukt de woordvoerder aan ESPN. Het contract van de 25-jarige Belgisch international loopt medio 2013 af.

Bezig met laden …