voetbalzone

Update: Fulham van Jol huurt Taarabt van Queens Park Rangers

Bart Kruyt07 aug 2013, 10:36
Laatst bijgewerkt: 07 aug 2013, 10:36
Advertentie

Loïc Rémy vertrok op huurbasis naar Newcastle United en ook Adel Taarabt blijft Queens Park Rangers na de degradatie naar de Championship niet trouw. De middenvelder gaat opnieuw samenwerken met Martin Jol, die heeft bevestigd dat er een akkoord is tussen Fulham en QPR. Taarabt wil zelf ook graag naar Fulham: alleen de medische keuring kan nog roet in het eten gooien.

/

Taarabt zal later deze dinsdag medisch gekeurd worden en het is nog niet bekend of Fulham de Marokkaan zal huren of kopen. Jol werkte bij Tottenham Hotspur al eens samen met de dribbelaar. "Ik ken hem nu al een tijdje", zei de coach. "Ik wilde hem ook naar Hamburger SV halen, maar de vraagprijs was toen te hoog. En toen ik bij Ajax zat vond ik het teveel geld voor een speler die nooit speelde. Vervolgens was ik te laat en ging hij naar QPR, waar hij het geweldig heeft gedaan."

"Vergeet niet dat deze speler een jaar geleden nog twaalf miljoen euro kostte", vervolgde Jol. "Ik houd van zijn creativiteit en hij kan ons aan doelpunten helpen. Hij is een beetje zoals Dimitar Berbatov: soms vallen deze geweldige talenten ergens buiten de boot, maar ik hoop dat ik een manier kan vinden om Adel goed te kunnen laten samenwerken met de spelers die we hier al hebben. Ik denk dat hij het geweldig kan doen voor ons, want ik vind hem een fantastische speler."

Update 7 augustus 10.36 uur - Fulham van Jol huurt Taarabt van Queens Park Rangers
Adel Taarabt kan zich definitief speler van Fulham noemen. De middenvelder kwam dinsdag zonder problemen door de medische keuring en woensdagochtend maken the Cottagers op de website van de club melding van de komst van Taarabt, die voor een seizoen wordt gehuurd van Queens Park Rangers. Fulham schijnt een optie tot koop te hebben bemachtigd, maar doet daar geen mededelingen over. Taarabt wordt herenigd met Martin Jol, met wie hij al samenwerkte bij Tottenham Hotspur.

Bezig met laden …