voetbalzone

Update: Fulham wijst Mexicaans bod op voormalig PSV'er af

Erik van Dam30 mei 2011, 13:15
Laatst bijgewerkt: 30 mei 2011, 13:15
Advertentie

Carlos Salcido wordt al enkele weken gelinkt aan een vertrek bij Fulham. Britse tabloids weten de aanstaande scheiding aan tekortkomingen bij Salcido, maar trainer Mark Hughes geeft in The Guardian openheid van zaken. Het blijkt dat er eerder dit seizoen werd ingebroken in het huis van het gezin Salcido; de schrik zit er dus behoorlijk in.

/

Salcido verliet PSV vorig jaar zomer na vier seizoenen voor een driejarig contract op Craven Cottage. Tot op heden speelde hij 23 wedstrijden en coach Hughes is tevreden over de Mexicaan. Een forse inbraak in Salcido's huis heeft echter schrik teweeggebracht. “Zijn gezin kwam aanvankelijk over naar Engeland, maar toen gebeurde de beroving. Dat was nogal een schok. Daarna wisten ze hier niet meer te settelen.”

“Carlos' situatie is dus nu zo en daar moet hij meer om proberen te gaan. We hopen natuurlijk dat de situatie kan worden opgelost en het uiteindelijk positief eindigt, dat Carlos kan blijven. Maar verandert de zaak niet, dan kan het zijn dat Carlos besluit terug naar huis te gaan om bij zijn gezin te zijn. Wij snappen dat, maar wij moeten ook ónze positie beschermen en dat begrijpt hij weer. We praten op dit moment veel met elkaar.”

Update 13:15 uur - Fulham wijst Mexicaans bod op voormalig PSV'er af
Monterrey is er niet in geslaagd om Carlos Salcido weg te halen bij Fulham. De Mexicaanse club heeft een bod uitgebracht op de voormalig PSV-verdediger, maar meldt op de officiële website van de club dat Fulham het voorstel heeft afgewezen. Salcido zit momenteel in Mexico, waar hij deelneemt aan de Copa de Oro, maar zegt niet bezig te zijn met een transfer.

Bezig met laden …