voetbalzone

Update: ‘Fulham wil naast Verhoek ook Immers wegplukken bij ADO’

Bart Kruyt02 aug 2011, 13:23
Laatst bijgewerkt: 02 aug 2011, 13:23
Advertentie

Wesley Verhoek heeft er weer een aanbidder bij. De aanvaller van ADO Den Haag staat al een tijdje in de belangstelling van Glasgow Rangers en volgens Voetbal International wil Martin Jol de dribbelaar graag naar Fulham halen. De vraagprijs vormt vooralsnog echter een probleem: ADO zal Verhoek niet voor minder dan twee miljoen euro laten vertrekken.

/

Glasgow Rangers bracht al een bod uit van 1,1 miljoen euro en verhoogde dit bedrag later naar 1,7 miljoen, maar ADO liet weten dat dit niet voldoende is voor Verhoek. De 24-jarige rechtsbuiten heeft nog een contract voor twee seizoenen in de residentiestad en ADO heeft aangegeven dat zij zeker twee miljoen euro wil hebben voor Verhoek.

Dat is hetzelfde bedrag als Anderlecht vraagt voor Dmitri Bulykin. ADO heeft de komst van de Russische spits nog niet opgegeven, maar wil geen twee miljoen euro betalen. “Maar wij gaan ervan uit dat geen enkele club dat zal doen, zodat Anderlecht de prijs uiteindelijk vanzelf laat zakken”, aldus ADO-commissaris Mark Van der Kallen.

Update 2 augustus 13:23 uur - ‘Fulham wil naast Verhoek ook Immers wegplukken bij ADO’
Fulham-trainer Martin Jol wil Wesley Verhoek graag naar Londen halen, maar de vleugelspits is niet de enige speler van ADO Den Haag in wie de Premier League-club geïnteresseerd is. Ook zijn ploeggenoot Lex Immers wordt gevolgd door Fulham, dat denkt aan een dubbele transfer. Dit meldt Sky Sports dinsdag. Immers zou op huurbasis naar Craven Cottage moeten komen, waarbij Fulham een optie tot koop wil bedingen. De middenvelder annex aanvaller staat ook in de belangstelling van Feyenoord.

Bezig met laden …