voetbalzone

Update: Galliani maakt plots haast: ‘Seedorf staat bovenaan de agenda’

Thijs Post16 mei 2011, 16:32
Laatst bijgewerkt: 16 mei 2011, 16:32
Advertentie

AC Milan heeft het contract met Clarence Seedorf nog steeds niet verlengd. De kans dat de 35-jarige Nederlander vertrekt bij i Rossoneri wordt met de dag groter en diverse Braziliaanse clubs zien de komst van de spelmaker wel zitten. Nadat Seedorf in een eerder stadium al in verband werd gebracht met Corinthinas, hengelt nu Botafogo naar zijn
diensten.

/

Voorzitter Mauricio Assumpção is zelfs al in Milaan gesignaleerd om te praten met de 87-voudig international. “Seedorf is getrouwd met een Braziliaanse en heeft een huis in Rio de Janeiro”, legt Assumpção uit tegenover de Braziliaanse media. “We hebben al een plan uitgestippeld zodat we aan de wensen van Seedorf kunnen voldoen.”

Naar verluidt spreken Seedorf en de voorzitter dinsdag af om een en ander te bespreken. De middenvelder speelt al sinds 2002 bij AC Milan; daarvoor kwam hij uit voor Ajax, Sampdoria, Real Madrid en Internazionale.

Update 16:32 uur - Galliani maakt plots haast: ‘Seedorf staat bovenaan de agenda’
Clarence Seedorf schermt met interesse uit Brazilië, mede omdat AC Milan geen haast had om zijn contract te verlengen. Daar lijkt verandering in te zijn gekomen. “We beginnen morgen”, verzekert algemeen directeur Adriano Galliani tegenover de Italiaanse media. “Seedorf staat bovenaan de agenda, dan Van Bommel, Ambrosini komt over twee dagen, enzovoort. We hebben geen speciale prioriteiten, het hangt vooral af van het persoonlijke schema van de spelers.”

Bezig met laden …