voetbalzone

Update: Geblesseerde Varane moet EK in eigen land definitief laten schieten

Gijs Freriks24 mei 2016, 21:38
Laatst bijgewerkt: 24 mei 2016, 21:38
Advertentie

Het is onduidelijk of Raphaël Varane in actie kan komen op het EK van komende zomer in eigen land. De centrale verdediger heeft een dijbeenblessure opgelopen en is volgens Franse media een ‘twijfelgeval’ voor het eindtoernooi.

/

Real laat via de officiële kanalen weten dat de 23-jarige Varane momenteel wordt onderzocht, maar in Frankijk denkt men zeker te weten dat de stopper in ieder geval de Champions League-finale van zaterdag 28 mei tegen Atlético Madrid sowieso aan zich voorbij moet laten gaan.

Didier Deschamps zal zich zorgen maken, want hij kan op het EK ook al niet beschikken over Mamadou Sakho van Liverpool en Kurt Zouma van Chelsea. Varane kwam dit seizoen tot dusverre tot 26 competitiewedstrijden en 7 duels in de Champions League.

Update 24 mei 21.38 uur - Geblesseerde Varane moet EK in eigen land definitief laten schieten
Raphaël Varane moet het EK in eigen land laten schieten. De Franse voetbalbond (FFF) maakt dinsdagvond bekend dat de verdediger van Real Madrid het toernooi door blessureleed zal moeten missen. Varane, goed voor 29 A-interlands, wordt in de selectie van bondscoach Didier Deschamps vervangen door Adil Rami, die drie interlands minder achter zijn naam heeft staan.

Bezig met laden …