voetbalzone

Update: Gebroken enkel maakt einde aan WK-deelname Pecnik

Bart Kruyt19 jun 2010, 14:04
Laatst bijgewerkt: 19 jun 2010, 14:04
Advertentie

Voor Nejc Pecnik zit het WK in Zuid-Afrika er hoogstwaarschijnlijk al op. De aanvaller viel afgelopen vrijdag in de wedstrijd tegen Amerika uit met een enkelblessure en de eerste diagnose is niet positief. Bondscoach Matzaj Kek vermoedt dat Pecnik zijn enkel heeft gebroken.

De aanvaller van het Portugese Nacional kwam tegen de Amerikanen een kwartier voor tijd in de ploeg, maar haalde het laatste eindsignaal niet. In de slotfase raakte Pecnik geblesseerd aan zijn enkel en de international moest met een brancard van het veld gehaald worden. Zijn toernooi is vermoedelijk voorbij.

De eerste diagnose luidt dat Pecnik zijn enkel heeft gebroken, wat een maandenlange revalidatie zou betekenen. De aanvaller zal deze zaterdag verder worden onderzocht, waarna de exacte diagnose naar buiten moet komen. Slovenië heeft uit twee duels vier punten en staat er goed voor in Groep C.

Update 14:04 uur - Gebroken enkel maakt einde aan WK-deelname Pecnik
Waar bondscoach Matjaz Kek al voor vreesde, is zaterdagmiddag bevestigd. Nejc Pecnik is voor de rest van het WK in Zuid-Afrika uitgeschakeld met een zware enkelblessure. Uit onderzoek in het ziekenhuis is zaterdag gebleken dat het gewricht is gebroken, zo meldt de Sloveense voetbalbond.

Bezig met laden …