voetbalzone

Update: Gerets heeft maling aan reserverol en selecteert El Hamdaoui

Thijs Post29 sep 2011, 16:51
Laatst bijgewerkt: 29 sep 2011, 16:51
Advertentie

Mounir El Hamdaoui en Ismaïl Aissati hoeven bij Ajax nergens meer op te rekenen, maar het verhaal bij de nationale ploeg van Marokko is nog niet afgelopen. Bondscoach Erik Gerets heeft het duo opgenomen in de voorlopige selectie voor de interland tegen Tanzania, op 9 oktober. Dat meldt Voetbal International.

/

Keuzeheer Gerets heeft 34 spelers opgeroepen en het is dus nog maar de vraag of El Hamdaoui en Aissati ook daadwerkelijk bij de definitieve selectie zitten. Ook Oussamma Assaidi (sc Heerenveen) en Karim El Ahmadi (Feyenoord) zitten bij de groep.

Het is in Groep D van de kwalificatiereeks voor de Afrika Cup bijzonder spannend. Marokko gaat aan kop en heeft net als de Centraal-Afrikaanse Republiek acht punten. Tanzania en Algerije hebben vijf punten en kunnen zich ook nog plaatsen voor de eindronde.

Update 29 september 16:51 uur - Gerets heeft maling aan reserverol en selecteert El Hamdaoui
Dat Mounir El Hamdaoui bij Ajax teruggezet is naar het beloftenelftal, is voor Eric Gerets geen reden om de aanvaller niet op te roepen. De bondscoach van het Marokkaans elftal heeft de Ajacied geselecteerd voor het kwalificatieduel met Tanzania, op 9 oktober. Dit heeft de Marokkaanse voetbalbond donderdag bekendgemaakt. Ploeggenoot Ismaïl Aissati, die in Amsterdam in dezelfde situatie zit als El Hamdaoui, heeft geen uitnodiging gekregen van de Belgische keuzeheer. Karim El Ahmadi (Feyenoord) en Oussama Assaidi (sc Heerenveen) zijn wel opgeroepen.

Bezig met laden …