voetbalzone

Update: Gerrard dolenthousiast: ‘Dit is een ‘match made in heaven’, echt’

Erik van Dam07 jan 2015, 14:25
Laatst bijgewerkt: 07 jan 2015, 14:25
Advertentie

Steven Gerrard vertrekt in de zomer naar Los Angeles Galaxy. Dat lag al een paar dagen in de lijn der verwachting, maar woensdag heeft trainer Bruce Arena het namens de Major League Soccer-club bevestigd. Arena sprak met de Los Angeles Times over de komst van de 34-jarige middenvelder, die afgelopen vrijdag aankondigde dat hij zijn grote liefde Liverpool aan het eind van dit seizoen definitief de rug zal toekeren.

voetbalzone

“Steven Gerrard komt in juli bij ons en tegen die tijd zullen we vast en zeker een plan met hem hebben”, legde Arena uit in het dagblad. “Hij is een speler met grote kwaliteiten. Ik ben niet zo bezorgd over de vraag hoe we hem in ons elftal zullen inpassen. Wij zijn inmiddels een club die zichzelf bewezen heeft en succes heeft geboekt. Die zaken gaan hand in hand en maken LA Galaxy tot een aantrekkelijke club voor spelers als Gerrard.”

Voorzitter Chris Klein zegt dat de aanvoerder van Liverpool de ideale aanwinst is voor zijn club, die kampioen werd van de Verenigde Staten. “Als we kijken naar wat voor type spelers perfect passen bij LA Galaxy, is Gerrard de best denkbare aanwinst. Met wat hij brengt op het veld en hoe hij daarbuiten is, past hij hier perfect.”

Update 7 januari 15.25 uur - Gerrard dolenthousiast: ‘Dit is een ‘match made in heaven’, echt’
Nadat trainer Bruce Arena namens Los Angeles Galaxy al definitief liet weten dat Steven Gerrard voor zijn ploeg komt voetballen, heeft ook de aanvoerder van Liverpool zelf bevestigd dat hij naar de club uit de Major League Soccer vertrekt. “Dit is wat mij betreft een match made in heaven, echt”, vertelt de 34-jarige middenvelder aan de Los Angeles Times. “Hun recente succes is een van de redenen dat ik voor LA Galaxy heb gekozen. Ik wil mijn carrière op een goede manier beëindigen en wil nog wat prijzen pakken.”

Bezig met laden …