voetbalzone

Update: ‘Gerrard slaat voorstel van laagvlieger uit League One af’

Daniel Cabot Kerkdijk19 nov 2016, 22:35
Laatst bijgewerkt: 19 nov 2016, 22:35
Advertentie

Steven Gerrard en MK Dons hebben contact gehad inzake de vacante functie van manager van de League One-club, zo meldt BBC Sports. Het is niet duidelijk of de 36-jarige middenvelder, die volgende maand de gelederen van Los Angeles Galaxy gaat verlaten, een punt achter zijn actieve loopbaan zet als hij de uitdaging aangaat.

/

Gerrard, die vorig jaar zijn grote liefde Liverpool inruilde voor een avontuur in de Major League Soccer, werd de afgelopen weken met clubs als Celtic en Newcastle United in verband gebracht. De oud-international van Engeland gaf onlangs aan dat hij 'zowel binnen als buiten de lijnen' opties had. Gerrard is achter de schermen bezig om zijn trainerspapieren te halen; hij is nu bezig met Uefa A.

MK Dons nam in oktober afscheid van Karl Robinson, die zes jaar lang voor de selectie stond. Voorzitter Pete Winkelman is zeer ambitieus en wil graag dat de nieuwe manager het team 'modern voetbal' laat spelen. Gerrard zou 'een van de vele kandidaten' zijn. MK Dons staat momenteel op de 21e plaats in de League One, het derde niveau.

Update19 november 23.35 uur - 'Gerrard slaat voorstel van laagvlieger uit League One af'
Steven Gerrard gaat niet bij MK Dons aan de slag, zo verzekeren diverse Britse media zaterdagavond. De middenvelder, waarvan nog niet zeker is of hij stopt, had bij de club uit de League One zijn eerste stappen in de trainerswereld kunnen zetten. Gerrard heeft er echter voor gekozen om niet in te gaan op de avances van the Dons, waardoor zijn toekomst voorlopig nog onduidelijk is.

Bezig met laden …