voetbalzone

Update: Gesprekken tussen N'Zogbia en Birmingham City lopen vast

Erik van Dam27 aug 2010, 23:40
Laatst bijgewerkt: 27 aug 2010, 23:40
Advertentie

Charles N’Zogbia is niet ver meer verwijderd van een transfer naar Birmingham City. Wigan Athletic heeft via de officiële kanalen bekendgemaakt dat het een bod van The Blues op de Fransman heeft geaccepteerd. Birmingham probeerde al diverse malen de speler binnen te halen, maar kreeg bij de eerste serie pogingen telkens nul op het rekest.

Trainer Alex McLeish gaf donderdag aan dat zijn club een nieuw, verbeterd bod had neergelegd bij The Latics. Dat lag hoger dan de laatste aanbieding van twaalf miljoen euro, dat van tafel was geschoven door Wigan. Hoe hoog het winnende bod is, maakt Wigan echter niet bekend. De werkgever van Ronnie Stam heeft Birmingham nu wel groen licht gegeven om met N’Zogbia zelf om de tafel te gaan zitten.

N’Zogbia (24) maakte twee weken geleden zijn debuut in het Franse nationale team. De middenvelder, die zowel op links als op rechts uit de voeten kan, arriveerde zes jaar geleden in Engeland. Newcastle United nam hem destijds over van Le Havre. Na vierenhalf jaar bij The Magpies te hebben gespeeld, klopte Wigan aan. Hoewel de sportieve malaise dit seizoen al redelijk is, was N’Zogbia wel één van de sterkere mannen binnen de ploeg.

Update 23:40 uur - Gesprekken tussen N'Zogbia en Birmingham City lopen vast
De overgang van Charles N'Zogbia naar Birmingham City lijkt toch niet door te gaan. Volgens diverse Britse media hebben beide partijen vrijdagavond laat een einde gemaakt aan de gesprekken. Een te groot verschil tussen vraag en aanbod is hier naar verluidt debet aan. Beide clubs hadden eerder op de dag wel overeenstemming over de transfersom bereikt. Sunderland is nog immer geïnteresseerd.

Bezig met laden …