voetbalzone

Update: 'Giggs terug in het nationale elftal? Dat moet een grap zijn'

Daniel Cabot Kerkdijk26 mrt 2010, 14:56
Laatst bijgewerkt: 26 mrt 2010, 14:56
Advertentie

Ryan Giggs gaat mogelijk zijn interlandloopbaan nieuw leven inblazen. De vleugelaanvaller van Manchester United gaf drie jaar geleden aan dat hij met onmiddellijke ingang zijn carrière in het nationale elftal van Wales beëindigde. Nu staat de 36-jarige Welshman echter open voor een terugkeer.

/

"Het is iets dat ik met bondscoach John Toshack en United-trainer Sir Alex Ferguson zou moeten bespreken", vertelt de veteraan vrijdag in de Western Mail. "Maar ik zou zeker geen 'nee' zeggen. Áls Toshack mij zou vragen om terug te keren, dan zou ik daar zeker over nadenken. Ik sluit absoluut niets uit."

Giggs, die in 64 interlands twaalf keer scoorde, geeft de zware kwetsuur van Aaron Ramsey als reden op voor zijn veranderde gedachtengang. "Hij is toekomstige captain van Arsenal, maar op dit moment zwaargeblesseerd." Door zijn beenbreuk mist Ramsey de eerste drie duels van de EK-kwalificatiecyclus.

Update 15:56 - 'Giggs terug in het nationale elftal? Dat moet een grap zijn'
Sir Alex Ferguson gaat er niet van uit dat Ryan Giggs nog terugkeert in het nationale elftal van Wales. “Dat moet een grap zijn”, lachte de trainer van Manchester United op de persconferentie. “Het lijkt me sterk dat dit gaat gebeuren. Het zal wel een zwak moment zijn geweest van Ryan of iets dergelijks, want ik zie het niet gebeuren.”

Bezig met laden …