voetbalzone

Update: Groningen wél in de markt voor Heraclied: 'Praten na zondag'

Peter Nusselder14 aug 2014, 09:05
Laatst bijgewerkt: 14 aug 2014, 09:05
Advertentie

Zijn debuutseizoen in het shirt van Heracles Almelo leverde Bryan Linssen afgelopen jaar als linksbuiten elf Eredivisiedoelpunten op, maar de vleugelaanvaller staat niet op het verlanglijstje van FC Groningen. Hoewel daar sprake van was, wordt het ontkend door beleidsbepaler Hans Nijland.

voetbalzone

De algemeen directeur van de Groningers, die Filip Kostic aan VfB Stuttgart hebben verkocht en nu op zoek moeten naar een vervanger, bleek dinsdag opvallend goed op de hoogte van de prestaties van Linssen, toen hem hiernaar gevraagd werd. Het betekent volgens Nijland echter niet dat zijn club van plan is om zich bij Heracles te melden voor de ex-speler van VVV-Venlo.

“Ik begrijp dat mensen denken dat wij nu proberen Linssen te gaan halen, maar dit is momenteel niet het geval”, maakt de directeur duidelijk in gesprek met RTV Noord. “Wij kijken in eerste instantie in het buitenland naar een vervanger voor Kostic.” De 21-jarige Serviër werd in 2012 overgenomen van FK Radnicki 1923 en was in 43 competitiewedstrijden goed voor 11 goals namens Groningen.

Update 14 augustus 09.05 uur - Groningen wel degelijk in de markt voor Heraclied: 'Praten na zondag'
Woensdag ontkende Hans Nijland nog, maar het lijkt erop dat FC Groningen wel degelijk zijn zinnen heeft gezet op Bryan Linssen als vervanger van Filip Kostic. Voorzitter Jan Smit van Heracles Almelo laat dat doorschemeren. "Elke speler bij ons is te koop, maar we gaan niet praten over een transfer als we later in de week tegen die club spelen", zegt hij in De Telegraaf. "We hebben FC Groningen gezegd dat we pas na de onderlinge wedstrijd van zondag willen praten."

Bezig met laden …