voetbalzone

Update: Guidetti baalt van 'uit de context getrokken quotes': 'Erg vervelend!'

Bart Kruyt28 sep 2012, 12:05
Laatst bijgewerkt: 28 sep 2012, 12:05
Advertentie

John Guidetti herstelt momenteel van een virusinfectie en hoopt snel in actie te kunnen komen voor Manchester City. De spits staat op het punt om een nieuw, vierjarig contract te tekenen in het Etihad Stadium en is gelukkig in Engeland, maar dat is ook wel eens anders geweest. In een talkshow beschuldigt hij zijn (voormalige) ploeggenoten ervan dat hij schandalig behandeld is.

/

Guidetti kwam in 2009 als zeventienjarige jongen bij City en werd niet direct geaccepteerd. "Mensen spuwden naar me en teamgenoten pakten mijn schoenen, sneden ze in tweeën en gooiden ze in de prullenbak", is de schokkende onthulling van Guidetti in de talkshow Skavlan, die komend weekeinde wordt uitgezonden, maar waar de Zweedse krant Aftonbladet alvast uit citeert.

"Ze spraken openlijk slecht over mijn familie toen die voor het eerst in Engeland was", vervolgt Guidetti. "Maar ze waren niet zo slim dat ze wisten dat Scandinaviërs goed Engels spreken. Ik heb ze benaderd, Kolo Touré als Patrick Vieira, beiden mannen die langer zijn dan twee meter. En ik zei: 'Yo, je moet niet zo praten over mij'. In Zweden houden we allemaal van elkaar, maar in Engeland is dat anders. Het is daar moeilijk omdat je weet dat niet iedereen het waar gaat maken."

Update 28 september 12.05 uur - Guidetti baalt van 'uit de context getrokken quotes': 'Erg vervelend!'
De door Aftonbladet gepubliceerde uitspraken van John Guidetti hebben voor de nodige ophef gezorgd. De aanvaller van Manchester City begrijpt dat wel: "Dit moet een grap zijn! En dan heb ik het over de uit zijn context getrokken quotes van mij die in het nieuws zijn verschenen", tweette Guidetti. "Erg vervelend! Laat duidelijk zijn dat er nooit iemand op mij heeft gespuugd en er is nooit wat vervelends gezegd over mijn familie. Ik heb alleen maar liefde voor Manchester City en de mensen hier."

Bezig met laden …