voetbalzone

Update: Hannover neemt Diouf over van Manchester United

Daniel Cabot Kerkdijk28 jan 2012, 13:32
Laatst bijgewerkt: 28 jan 2012, 13:32
Advertentie

Mame Biram Diouf lijkt zijn loopbaan in de Bundesliga te vervolgen. Na de 1-0 zege van Hannover 96 op 1. FC Nürnberg maakte Jorg Schmadtke bekend dat men met Manchester United overeenstemming heeft bereikt over een verhuur van zes maanden.

/

"Er is een akkoord met Manchester United, nu moet de speler beslissen", vertelde Schmadtke vrijdagavond aan diverse Duitse media. De 24-jarige aanvaller was vrijdag in de AWD Arena aanwezig en zag hoe zijn wellicht toekomstige ploeggenoten door de overwinning naar een zevende stek in de Bundesliga stegen.

De 24-jarige Diouf, ooit een doelwit van FC Groningen, speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Blackburn Rovers. Dit seizoen kwam hij amper in de plannen van Sir Alex Ferguson voor. De Senegalese aanvaller, die twee jaar geleden van Molde FK overkwam, mocht alleen in drie Carling Cup-duels meedoen.

Update 28 januari 14:32 uur - Hannover neemt Diouf over van Manchester United
De transfer van Mame Biram Diouf naar Hannover 96 is afgerond. De nummer zeven van de Bundesliga meldt op haar officiële website dat het erin geslaagd is de 24-jarige aanvaller uit Senegal over te nemen van Manchester United. Diouf, die voor the Red Devils slechts vijf wedstrijden speelde en één goal maakte, is nu tot medio 2014 vastgelegd.

Bezig met laden …