voetbalzone

Update: Havenaar vervolgt loopbaan bij kampioen van Finland

Bart Kruyt02 mrt 2015, 09:37
Laatst bijgewerkt: 02 mrt 2015, 09:37
Advertentie

Mike Havenaar heeft een streep gezet door een mogelijke transfer naar Feyenoord. De momenteel clubloze aanvaller was in beeld bij de Rotterdammers, maar zou alleen gehaald worden als Mitchell te Vrede deze maand nog verkocht zou worden. Wigan Athletic heeft belangstelling voor de Feyenoorder, maar heeft moeite om met het gewenste bedrag over de brug te komen.

voetbalzone

Havenaar wenst die ontwikkelingen niet langer af te wachten en heeft vanuit Japan laten weten dat hij zijn loopbaan in elk geval niet voortzet bij Feyenoord. Dat meldt het Algemeen Dagblad. De kans is groot dat de aanvaller op zoek gaat naar een nieuwe club in de Japanse J-League.

De 27-jarige Havenaar speelde tussen januari 2012 en de zomer van 2014 voor Vitesse en werkte in het voetbaljaar 2013/14 nog samen met Fred Rutten. Die gaf onlangs toe dat hij een hernieuwde samenwerking met Havenaar wel zag zitten. De spits zit momenteel zonder werkgever; na een mislukt avontuur bij het Spaanse Córdoba werd zijn contract in onderling overleg ontbonden.

Update 28 januari 12.02 uur - Gewenste spits ziet om privéredenen af van komst naar De Kuip
Mike Havenaar stond in de belangstelling van Feyenoord, maar de momenteel clubloze spits ziet om privéredenen af van een overgang naar de Rotterdamse club. Volgens Voetbal International had de Nederlandse Japanner best in De Kuip willen voetballen onder leiding van zijn ex-trainer Fred Rutten, alleen geeft hij er de voorkeur aan om in Japan bij zijn gezin te blijven. Havenaar overweegt mede daarom om aan de slag te gaan bij Yokohama F. Marinos, waar hij in 2006 debuteerde als profvoetballer.

Update 2 maart 10.37 uur - Havenaar vervolgt loopbaan bij kampioen van Finland
Mike Havenaar heeft een nieuwe club gevonden. De voormalig aanvaller van Vitesse, die transfervrij was sinds zijn vertrek bij Córdoba en in januari nog in verband werd gebracht met Feyenoord, heeft een contract getekend bij HJK Helsinki. Dat maakt de kampioen van Finland bekend op de website van de club. Havenaar heeft zich tot augustus aan HJK verbonden.

Bezig met laden …