voetbalzone

Update: ‘Heb gehoord dat Twente er was, maar richt me op toekomst hier’

Matthijs van Laar27 apr 2013, 18:35
Laatst bijgewerkt: 27 apr 2013, 18:35
Advertentie

Ondanks een doorlopend contract gaat Sonny Stevens FC Volendam verlaten. Volgens RTV Noord-Holland heeft de sluitpost zijn werkgever te kennen gegeven dat hij op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging. Eerder werd de beloftevolle speler al in verband gebracht met FC Twente.

/

Naast de club uit Enschede zou Stevens volgens het Noord-Holland Dagblad ook bij diverse buitenlandse clubs op de verlanglijst staan. De speler heeft nog geen uitlatingen gedaan over zijn toekomst. Zeker is wel dat zijn contract bij Volendam nog ruim twee jaar doorloopt, hetgeen de club in staat stelt een aardige transfervergoeding te vragen.

De in Hoorn geboren Stevens beleefde dit seizoen zijn doorbraak bij de huidige koploper van de Jupiler League. Zo kwam hij tot 28 officiële optredens in de competitie, waarin hij 39 tegentreffers moest incasseren. De 1.93 meter lange goalie debuteerde in het seizoen 2010/11 in het betaalde voetbal.

Update 27 april 18.35 uur - ‘Heb gehoord dat Twente er was, maar richt me op toekomst hier’
Het is nog lang niet zeker dat Sonny Stevens vertrekt bij FC Volendam. De getalenteerde doelman staat in de belangstelling van FC Twente, maar sluit niet uit dat hij voor het andere Oranje blijft keepen. De Tukkers lijken evenwel serieus en zaten vrijdag op de tribune, toen Volendam tegen MVV speelde. “Dat heb ik ook gehoord, maar ik richt me op de toekomst hier. Concreet is er nog niet echt wat”, vertelt Stevens aan RTV Noord-Holland. “Het zou eventueel een goede stap zijn als ik me bij Volendam in de Eredivisie kan door ontwikkelen”, kijkt de goalie van de titelkandidaat in de Jupiler League vooruit.

Bezig met laden …