voetbalzone

Update: Helmond Sport maakt aanstelling opvolger Streppel officieel

Erik van Dam03 mei 2011, 13:50
Laatst bijgewerkt: 03 mei 2011, 13:50
Advertentie
/

Hans de Koning zal zo goed als zeker Jürgen Streppel opvolgen als trainer van Helmond Sport. De Koning, momenteel nog trainer van AGOVV Apeldoorn, zal naar verluidt een tweejarig contract gaan ondertekenen bij de eerstedivisionist. Streppel is de nieuwe trainer van het kersvers gedegradeerde Willem II.

Zowel het Brabants Dagblad als ook het Eindhovens Dagblad maken melding van de overgang van De Koning van AGOVV naar Helmond Sport. De Brabantse media laten weten dat Helmond Sport dinsdagmiddag door middel van een persconferentie de aanstelling van De Koning en daarmee de opvolging van Streppel wereldkundig zal gaan maken.

Bij AGOVV werd het contract van de 51-jarige De Koning niet verlengd. In de periode daarvoor was de Rotterdammer actief als trainer van Top Oss, waar hij van 2005 tot 2010 werkzaam voor was. Deze samenwerking zal echter niet als succesvol de boeken ingaan, aangezien de ploeg in zijn laatste jaar als trainer bij Oss degradeerde uit de Jupiler League en Topklasse ging spelen.

Update 13:50 uur - Helmond Sport maakt aanstelling opvolger Streppel officieel
Helmond Sport heeft Hans de Koning aangetrokken als nieuwe trainer. De opvolger van Jurgen Streppel tekent een contract voor twee seizoenen, zo bericht de club uit de Jupiler League op de officiële website. De Koning is nu nog coach van AGOVV Apeldoorn; eerder zwaaide hij de scepter bij Fortuna Sittard, FC Dordrecht en FC Oss.

Bezig met laden …