voetbalzone

Update: Hickersberger keert terug naar voormalig werkgever Al Wahda

Daniel Cabot Kerkdijk22 okt 2010, 09:32
Laatst bijgewerkt: 22 okt 2010, 09:32
Advertentie

Bahrein moet op zoek naar een nieuwe bondscoach. Josef Hickersberger heeft reeds na vier maanden ontslag genomen, zo heeft Sheikh Ali bin Khalifa Al Khalifa, vice-president van de Bahreinse voetbalbond (BFA) dinsdag laten weten.

Hickersberger (63) was sinds afgelopen zomer in dienst en zijn vertrek was een schok, gaf Sheikh Ali bin Khalifa Al Khalifa toe. "Een vervelende verrassing", liet de bestuurder weten. "In de komende maanden willen we ons voorbereiden op onze deelname aan de Gulf Cup en de Asian Cup. Deze is nu ernstig verstoord."

Bahrein gaat voorlopig verder met Marjan Eid, de voormalige rechterhand van de Oostenrijker Hickersberger. In het toernooi om de Gulf Cup zit Bahrein in een groep met Oman, Irak en de Verenigde Arabische Emiraten. In de Asian Cup moet men zien af te rekenen met Zuid-Korea, India en Australië.

Update 09:32 uur - Hickersberger keert terug naar voormalig werkgever Al Wahda
Josef Hickersberger heeft niet lang de tijd nodig gehad om een nieuwe werkgever te vinden. De Oostenrijker nam dinsdag afscheid als bondscoach van Bahrein en tekende twee dagen later een contract bij Al Wahda, waar hij voor zijn periode in Bahrein al werkzaam was.

Bezig met laden …