voetbalzone

Update: 'Hij weet niet eens hoe het is om voor een grote club te spelen'

Gijs Freriks30 aug 2015, 21:36
Laatst bijgewerkt: 30 aug 2015, 21:36
Advertentie

Xherdan Shaqiri verraste veel voetbalvolgers door twee weken geleden over te stappen naar Stoke City. De aanvaller leverde Internazionale zo’n 16,9 miljoen euro op en tekende een contract voor vijf seizoenen in de Premier League. David Degen begrijpt de keuze van zijn landgenoot niet en legt de schuld bij de zaakwaarnemer.

voetbalzone

“Xherdan is naar een club in de middle of nowhere in Engeland gegaan en dat is de fout van zijn broer”, verwijst Degen in een interview met Nordwestschweiz naar belangenbehartiger Erdin Shaqiri. “Hij weet net zoveel van voetbal als van tapdansen. Hij weet niets van de makelaarswereld en zijn chronische gebrek aan kwaliteit schaadt Xherdan.”

Shaqiri begon zaterdag in de basis in de thuiswedstrijd tegen West Bromwich Albion, maar kon een 0-1 nederlaag niet voorkomen.

Update 30 augustus 21.36 uur - 'Hij weet niet eens hoe het is om voor een grote club te spelen'
Xherdan Shaqiri krijgt van alle kanten kritiek inzake zijn keuze voor Stoke City. De aanvaller heeft zondag in gesprek met Sonntagsblick gereageerd op de uitlatingen van David Degen. "David weet niet eens hoe het is om voor een grote club te spelen. Dat heeft hij namelijk nooit gedaan", wijst Shaqiri op de conduitestaat van zijn landgenoot, die voor FC Aarau, FC Basel, Borussia Mönchengladbach en Young Boys uitkwam. "Verder wil ik er niets over kwijt."

Bezig met laden …