voetbalzone

Update: Hofs houdt ook terugkeer naar Feyenoord nog open

Bart Kruyt11 jun 2011, 19:35
Laatst bijgewerkt: 11 jun 2011, 19:35
Advertentie
/

Het avontuur van Nicky Hofs op Cyprus is niet geworden wat hij ervan verwacht had. De middenvelder begon maar zes keer in de basis bij AEL Limassol en is inmiddels weer vertrokken. Limassol is echter nog niet van Hofs af: de Nederlander is naar de FIFA gestapt om zijn voormalig werkgever aan te klagen.

Hofs heeft nog salaris tegoed van Limassol en is niet van plan om daar niets aan te doen. “Het gaat nog om een hoop geld”, zegt de middenvelder tegen Omroep Gelderland. “Ik heb het naar mijn zin gehad op Cyprus, maar het is anders gelopen dan ik had gedacht. Na drie wedstrijden werd de trainer die mij haalde bovendien ontslagen."

Naast de zes basisplaatsen mocht Hofs ook nog acht keer invallen, maar nu is hij op zoek naar een nieuwe club. “Ik sta overal voor open. Tot nu toe is er nog niks concreet”, zegt de middenvelder, die in het verleden de clubkleuren van Vitesse en Feyenoord verdedigde.

Update 19:35 uur - Hofs houdt ook terugkeer naar Feyenoord nog open
Nicky Hofs zei eerder op de dag tegen Omroep Gelderland dat hij overal voor openstaat, momenteel. Aan RTV Rijnmond verduidelijkt hij nu dat dat óók inhoudt dat een terugkeer bij Feyenoord voor hem niet uitgesloten is. "Feyenoord is samen met Vitesse nog steeds mijn club en ik heb daar mooie tijden meegemaakt. Ik heb ze de laatste jaren op de voet gevolgd en gelukkig hebben ze het de tweede seizoenshelft goed gedaan", aldus de middenvelder, die vertrok bij AEL Limassol. Hofs speelde 68 duels voor de Kuipclub.

Bezig met laden …