voetbalzone

Update: Hutchinson tekent in Turkije en gaat minstens twee miljoen verdienen

Bart Kruyt31 jul 2013, 14:26
Laatst bijgewerkt: 31 jul 2013, 14:26
Advertentie

Zijn zaakwaarnemer claimt dat hij nog meer ijzers in het vuur heeft hangen, maar Atiba Hutchinson kijkt niet meer om zich heen en heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar Besiktas. De verdediger annex middenvelder vertrok aan het einde van het afgelopen seizoen bij PSV en vliegt woensdag naar Turkije. Daar wordt hij medisch gekeurd, voordat hij zijn handtekening zal zetten.

/

De dertigjarige Hutchinson laat weten dat de transfer nog 'onder voorbehoud' is, maar weet vrijwel zeker dat hij voor Besiktas zal gaan spelen. "Ik ben razend enthousiast over wat me te wachten staat. Dit is wat ik wilde", zegt de Canadees tegen Voetbal International. "Ik heb een mooie tijd gehad in Nederland, al ben ik helaas met PSV geen kampioen geworden. Nu ga ik proberen met Besiktas wel succes te boeken."

Hutchinson speelde drie seizoenen voor PSV en kwam in Nederland tot tachtig competitiewedstrijden, waarin hij vier keer wist te scoren. Bij Besiktas gaat hij werken onder Slaven Bilic, die in het verleden nog heeft geprobeerd om Hutchinson naar Lokomotiv Moskou te halen.

Update 31 juli 14.26 uur - Hutchinson tekent in Turkije en gaat minstens twee miljoen verdienen
De overgang van Atiba Hutchinson naar Besiktas is afgerond. De Turkse topclub maakt op de officiële website melding van de komst van de voormalig PSV'er, die in twee jaar een basissalaris van twee miljoen euro gaat verdienen. Dat bedrag kan met een premie van 10.000 euro per wedstrijd nog oplopen.

Bezig met laden …