voetbalzone

Update: Internacional laat back na gezwaai met middelvingers gaan

Gijs Freriks07 apr 2015, 11:36
Laatst bijgewerkt: 07 apr 2015, 11:36
Advertentie

Internacional heeft linksachter Fabrício geschorst. De 28-jarige Braziliaan hoeft zich in ieder geval tot Pasen niet meer bij de club te melden, omdat hij woensdagavond in de wedstrijd tegen Ypiringa met zijn middelvingers naar het eigen publiek zwaaide. De Braziliaan werd steevast uitgefloten en dat kon hij op een zeker moment niet meer verkroppen.

voetbalzone

Na 63 minuten wandelde Fabrício met de bal over het veld toen er voor de zoveelste keer een striemend fluitconcert over hem neerdaalde. De achterban was duidelijk niet te spreken over de prestatie van de back en Fabrício stopte vervolgens met voetballen. Hij stak zijn middelvingers op naar de tribunes en toen hij van scheidsrechter Luis Teixeira de rode kaart ontving, begonnen de supporters te juichen en te klappen.

De club uit Porto Alegre verwijt Fabricio een gebrek een professionaliteit en beslist na Pasen of de speler een langere schorsing krijgt opgelegd. “Het tenue van Internacional is als een heilige mantel en dat was Fabricio even vergeten. Hij was te emotioneel”, reageert voorzitter Vitorio Piffero tegenover Estadao. Fabrício speelt sinds 2011 voor Internacional en speelde al bijna 200 wedstrijden voor de club.

Update 7 april 11.36 uur - Internacional laat back na gezwaai met middelvingers gaan
Fabrício hoeft zich niet meer te vertonen bij Internacional. Voorzitter Vitorio Piffero heeft laten weten dat de linksback moet uitzien naar een nieuwe club, nadat hij met middelvingers heeft zitten zwaaien naar het publiek van de club uit Porto Alegre. “Ik heb onze trainer gezegd dat hij geen beroep meer kan doen op Fabrício en dat de speler naar een nieuwe club moet gaan.” Volgens Piffero hebben al zes clubs uit Brazilië interesse getoond in Fabrício.

Bezig met laden …