voetbalzone

Update: Internacional staakt trage onderhandelingen met Adriano

Daniel Cabot Kerkdijk25 jun 2013, 08:48
Laatst bijgewerkt: 25 jun 2013, 08:48
Advertentie
/

Adriano Leite Ribeiro, kortweg Adriano, gaat mogelijk bij zijn negende club aan de slag. De 31-jarige aanvaller onderhandelt over een contract voor zes maanden bij Internacional, de nummer tien van de Série A. De bonkige Braziliaan speelde op 4 maart 2012, toen in dienst van Corinthians, zijn laatste duel, maar Dunga wil de linkspoot een nieuwe kans geven.

De voormalig bondscoach van Brazilië is nu de trainer van de club uit Porto Alegre en hij hoopt dat Adriano zijn ploeg kan helpen in de jacht op de eerste landstitel sinds 1979. Afgelopen weekeinde ontkende woordvoerder Eduardo Hausen nog dat Adriano in beeld zou zijn bij Internacional. “We zijn niet in gesprek met deze speler”, vertelde de zegsman tegen Globo Esporte.

Internacional maakt op de website weliswaar geen melding van de komst van Adriano, maar Dunga bevestigt maandagavond wél dat de voormalig speler van onder meer Internazionale op het punt staat om te tekenen. “Elke speler verdient een tweede kans, dus waarom zouden we die Adriano niet geven”, vertelt de keuzeheer. Adriano speelde in het verleden ook nog voor onder meer Fiorentina en AS Roma. Hij heeft 51 interlands achter zijn naam staan.

Update 25 juni 08.48 uur - Internacional staakt trage onderhandelingen met Adriano
Adriano gaat zijn loopbaan in ieder geval geen nieuw leven inblazen in dienst van Internacional. De club uit Porto Alegre heeft de onderhandelingen met de aanvaller gestaakt. "Op de eerste plaats is er geen akkoord tussen de partijen, het nam te veel tijd in beslag. En de medische staf claimt dat hij meer tijd nodig heeft om inzetbaar te zijn dan wij voor ogen hadden", verzekert technisch directeur Luís César Souto de Moura aan diverse Braziliaanse media.

Bezig met laden …