voetbalzone

Update: ‘Internazionale met geflopte stopper akkoord over contractontbinding'

Bart Kruyt12 jan 2016, 15:57
Laatst bijgewerkt: 12 jan 2016, 15:57
Advertentie

Nemanja Vidic was bij Manchester United jarenlang een rots in de branding, maar de samenwerking met Internazionale valt ontzettend tegen. Mede door blessureleed speelde hij pas 23 competitiewedstrijden in de Serie A en dit seizoen deed Roberto Mancini nog geen enkele keer een beroep op de Serviër. Het schijnt dat zijn contract binnenkort ontbonden zal worden.

voetbalzone

Vidic is in dat geval vrij om te gaan en staan waar hij wil en de 34-jarige mandekker zou in de belangstelling staan van verschillende clubs uit de Major League Soccer. Mogelijk blijft hij echter gewoon in Milaan actief: Corriere dello Sport claimt dat AC Milan Vidic wel wil hebben en dat de stadsgenoot van Inter zich reeds heeft gemeld bij de zaakwaarnemer van de verdediger.

Sinisa Mihajlovic denkt de hulp van zijn landgenoot goed te kunnen gebruiken: Vidic zou als een mentor kunnen fungeren voor de twintigjarige Alessio Romagnoli, die in de zomer voor veel geld overkwam van AS Roma, en bovendien zou hij Mihajlovic kunnen helpen met het controle houden in de kleedkamer. Mihajlovic werkte als bondscoach van de Servische ploeg al eens met Vidic samen.

Update 12 januari 16.57 uur - ‘Internazionale met geflopte stopper akkoord over contractontbinding'
Nemanja Vidic en Internazionale hebben naar verluidt in samenspraak besloten om het contract van de verdediger te beëindigen. De stopper kwam in de zomer van 2014 over van Manchester United, maar voldeed bij de club uit Milaan nooit aan de verwachtingen. Sky Italia weet dat de samenwerking nu dus ten einde is, al zal het officiële bericht waarschijnlijk nog wel een paar dagen op zich laten wachten.

Bezig met laden …