voetbalzone

Update: ‘Isco mist return tegen Bayern en staat enkele weken aan de kant’

Dominic Mostert28 apr 2018, 13:40
Laatst bijgewerkt: 28 apr 2018, 13:40
Advertentie

Het is nog maar de vraag of Isco en Dani Carvajal dinsdag inzetbaar zijn voor Real Madrid tegen Bayern München. Het tweetal viel geblesseerd uit in de eerste wedstrijd in de halve finale van de Champions League: Carvajal kampte met een dijbeenblessure, terwijl Isco met schouderklachten achterbleef in de rust.

Zonder het tweetal boekte Real een 1-2 overwinning in de Allianz Arena. Zidane heeft goede hoop het tweetal te kunnen inzetten in de returnwedstrijd, maar wil niets forceren. "Het is altijd moeilijk om spelers als Isco en Carvajal kwijt te raken, maar we kunnen er niets aan veranderen. We moeten per dag bekijken hoe ze zich herstellen", verklaart de Fransman in de Spaanse pers.

Vooral de blessure van Carvajal kan problemen opleveren. Nacho is normaliter zijn vervanger, maar die kwam niet meer in actie sinds hij eind vorige maand een bovenbeenblessure opliep tegen Las Palmas (3-0). "Ik kan je verzekeren dat we geen risico's gaan nemen met hen of met Nacho."

"Als een speler niet honderd procent fit is, dan zit hij niet bij de selectie. In het voetbal weet je immers nooit hoe het herstel van spelers verloopt", aldus Zidane, die aangeeft dat het goed gaat met Nacho. "Hij heeft geen terugslag gehad. Hij heeft een maand niet meegetraind met de ploeg, maar elke dag gaat het beter met hem. We zullen geen risico's nemen."

Update 28 april 13.40 uur - ‘Isco mist return tegen Bayern en staat enkele weken aan de kant’
Zinédine Zidane lijkt de komende wedstrijden geen beroep te kunnen doen op Isco. De middenvelder liep afgelopen week in de heenwedstrijd tegen Bayern München in de halve finales van de Champions League een schouderblessure op en Marca meldt zaterdag dat hij twee tot drie weken aan de kant zal staan. Isco mist zodoende de return tegen der Rekordmeister van aankomende week en ook de Clásico die op 6 mei tegen Barcelona wordt gespeeld. De Spaans international zou zich nu richten op de eventuele finale van het miljardenbal.

Bezig met laden …