voetbalzone

Update: 'Je weet het nooit, maar ik ga er nu vanuit dat ik gewoon hier blijf'

Erik van Dam30 jan 2015, 16:17
Laatst bijgewerkt: 30 jan 2015, 16:17
Advertentie

FC Groningen wil harder zijn best doen om Mike van Duinen binnen te halen. De aanvaller zelf wil de overstap best graag maken, maar zijn club ADO Den Haag is niet happig op een vertrek. FC Groningen ging al toch 800.000 euro voor Van Duinen en toch was het niet voldoende. Volgens Voetbal International is een nieuw bod aanstaande.

voetbalzone

Een week geleden werd duidelijk dat FC Groningen weer bot had gevangen in Den Haag. Omdat Michael de Leeuw in de serieuze belangstelling stond van een club uit China, had men in het noorden weer contact gelegd met ADO. De club wees een bod echter van de hand en de aanvaller zelf was daar behoorlijk teleurgesteld over. Er werd hem in de zomer nog beloofd dat ADO 'een redelijk bod in januari' zou bestuderen en dat die belofte in december nog eens werd herhaald.

“Het is echt niet zo dat ik koste wat het koste weg wil bij ADO Den Haag, want het is en blijft mijn club. Maar ik vind wel dat als er afspraken worden gemaakt, die moeten worden nageleefd. De afgelopen twee jaar zijn er al zes transfers op niets uitgelopen. Ik kan er een boek over schrijven”, zei Van Duinen teleurgesteld. Volgens Voetbal International waagt FC Groningen nu opnieuw een poging voor hem. Het is afwachten of het de allerlaatste poging is van de noorderlingen.

Update 30 januari 17.17 uur - 'Je weet het nooit, maar ik ga er nu vanuit dat ik gewoon hier blijf'
Mike van Duinen is niet bezig met een mogelijke transfer naar FC Groningen. De aanvaller heeft vrijdagochtend een goed gesprek gehad met de leiding van ADO Den Haag. "Ik wil ADO helpen en een goede tweede seizoenshelft spelen", zegt hij nu tegen het Algemeen Dagblad. "Je weet in het voetbal nooit wat er de laatste dagen kan gebeuren, maar ik ga er nu vanuit dat ik gewoon hier blijf.''

Bezig met laden …