voetbalzone

Update: Jol kan definitief een streep zetten door naam ex-Ajacied

Peter Nusselder13 mrt 2012, 10:25
Laatst bijgewerkt: 13 mrt 2012, 10:25
Advertentie

Slechts nieuws voor Martin Jol uit de ziekenboeg van Fulham: de trainer van de Premier League-club kan de komende tijd niet beschikken over Zdenek Grygera. De Tsjechische verdediger heeft zondag zijn voorste kruisband gescheurd, meldt zijn werkgever Fulham donderdag op de officiële website.

/

De voormalig Ajacied viel afgelopen weekend tijdens de competitiewedstrijd tegen Tottenham Hotspur (1-3) uit en inmiddels is duidelijk hoe ernstig de knieblessure van Grygera is: de Tsjech heeft zijn kruisband gescheurd en gaat een lange revalidatieperiode tegemoet. Naar verwachting zal de 31-jarige Grygera zeker zes maanden niet inzetbaar zijn.

De 65-voudig Tsjechisch international is bezig aan zijn eerste seizoen op Craven Cottage, nadat hij de afgelopen vier jaar onder contract stond bij Juventus. In de zomer van 2007 maakte de verdediger de overstap van Ajax naar Turijn. In Amsterdam had Grygera eveneens vier seizoenen achter de rug: de Amsterdammers plukten hem in 2003 weg bij Sparta Praag.

Update 13 maart 11:25 uur - Jol kan definitief een streep zetten door naam ex-Ajacied
Fulham kan dit seizoen geen beroep meer doen op de diensten van Zdenek Grygera. De verdediger ligt er al vanaf november jl. uit nadat hij een zware knieblessure opliep in de competitiewedstrijd tegen Tottenham Hotspur. Er werd gehoopt dat hij misschien het slot van het seizoen mee kon maken, maar zijn kruisbandblessure heeft toch meer tijd nodig. De Tsjech heeft laten weten dat hij nog minstens drie à vier maanden nodig heeft om zich weer helemaal te focussen op voetbal.

Bezig met laden …