voetbalzone

Update: Jol krijgt ex-Ajacied ter beschikking in laatste linie Fulham

Thijs Post31 aug 2011, 17:25
Laatst bijgewerkt: 31 aug 2011, 17:25
Advertentie

Zdenek Grygera speelde vier seizoenen voor Ajax en vertrok vervolgens naar Juventus, maar de Tsjech lijkt nu ook de Italianen te gaan verlaten. Grygera kan niet rekenen op een basisplaats in de ploeg van trainer Antonio Conte en staat in de belangstelling van Fulham. Hij moet alleen nog een medische keuring ondergaan bij de club van manager Martin Jol en heeft veel zin in een avontuur in de Premier League.

/

“Ik heb besloten Juventus te verlaten en Fulham is een uitstekende optie”, geeft de 31-jarige Grygera aan bij CTK. “De Premier League is één van de meest gevolgde competities en ik vind het een uitdaging om er deel van uit te maken. Het kan me veel leren: een andere mentaliteit, een nieuwe taal. Dat geldt ook voor mijn familie.”

“Het is niet makkelijk om Juventus te verlaten”, gaat de verdediger verder. “Juventus is wel Juventus en bovendien ben ik van Italië gaan houden. Maar gezien de situatie is het beter om te vertrekken, bij een selectie van achttien tot twintig spelers is het erg moeilijk voor mij om het team te halen.”

Update 30 augustus 19:25 uur - Update: Weg naar Fulham ligt open na opzeggen verbintenis Grygera
Het heeft er alle schijn van dat Zdenek Grygera zijn carrière voorzet bij het Fulham van manager Martin Jol. De 31-jarige oud-Ajacied heeft na vier seizoenen Juventus in overleg met de club zijn contract laten ontbinden. Dat meldt la Vecchia Signora op de clubwebsite. “Ik heb besloten Juventus te verlaten en Fulham is een uitstekende optie”, zei de verdediger zondag nog.

Update 31 augustus 17:25 uur - Jol krijgt ex-Ajacied ter beschikking in laatste linie Fulham
De transfer van Zdenek Grygera naar Fulham is in kannen en kruiken. The Cottagers laten woensdag weten dat de Tsjechische verdediger binnen is. "Het is altijd al mijn ambitie geweest, in Engeland te gaan spelen. Ik zie uit naar dit spannende hoofdstuk in mijn carrière", aldus de 31-jarige Grygera, die van 2003 tot 2007 in ons land speelde bij Ajax. Bij zijn nieuwe club staat Martin Jol aan het roer, die ook een verleden heeft in Amsterdam.

Bezig met laden …