voetbalzone

Update: Jol laat oog ook vallen op middenvelder van ADO Den Haag

Bart Kruyt28 sep 2012, 11:20
Laatst bijgewerkt: 28 sep 2012, 11:20
Advertentie

Fulham wil zich in januari alsnog versterken met Chris David. De middenvelder van FC Twente leek in de afgelopen transferperiode al op weg naar de Engelse middenmoter, maar kwam niet door de medische keuring, waardoor de overgang niet doorging. De Telegraaf weet dat David inmiddels opnieuw is gekeurd en nu wél met succes door de medische tests is gekomen.

Fulham wilde David in de zomer een aanvullend medisch onderzoek laten doen, maar daar was op de laatste dag van de transferperiode geen tijd meer voor. Nu de middenvelder alsnog door de keuring is gekomen, wil Martin Jol David in januari alsnog halen. David, die in de zomer ook nog even werd genoemd bij Ajax, gaat op korte termijn om de tafel met Twente om te praten over de ontstane situatie.

De negentienjarige jeugdinternational heeft in Enschede te maken met een uitzichtloze situatie. David zit bij de beloften van Twente, maar mag alleen trainen en geen wedstrijden spelen van zijn werkgever, omdat hij weigerde om zijn contract bij de Tukkers te verlengen. Met een oog op een transfer in januari is dat echter ongunstig voor zowel de speler als de club.

Update 28 september 11.20 uur - Jol laat oog ook vallen op middenvelder van ADO Den Haag
Martin Jol wil Chris David naar Fulham halen en mogelijk gaat ook Adil Tihouna aan de slag bij the Cottagers. De negentienjarige middenvelder van ADO Den Haag loopt tot zondag stage bij Fulham, weet het Algemeen Dagblad. Tihouna, die op amateurbasis bij ADO speelt, kwam in beeld via connecties van Jol. Volgens assistent-trainer Henk Fraser kan de stage voor zowel Tihouna als ADO positief uitpakken: "Adil komt bij ons niet direct in aanmerking voor een basisplaats", zegt hij. "Dus hebben wij ingestemd met deze stage."

Bezig met laden …