voetbalzone

Update: Jol neemt broer en vaste assistent mee naar Fulham

Erik van Dam07 jun 2011, 15:25
Laatst bijgewerkt: 07 jun 2011, 15:25
Advertentie

Mohamed Al-Fayed is zeer verguld met de komst van Martin Jol als nieuwe trainer. De steenrijke Egyptenaar, sinds 1997 eigenaar van Fulham, haalde dinsdag voor de negende keer een nieuwe coach naar Craven Cottage. In Jol, die eerder in Londen werkte bij Tottenham Hotspur, stelt Al-Fayed veel vertrouwen. “Hij zal ons voorwaarts helpen.”

/

“Ik wil Martin Jol van harte welkom heten bij Fulham”, meldt Al-Fayed in een statement op de clubwebsite. “Hij begrijpt mijn visie voor de club en gelooft in hetgeen we hier willen bereiken. Ik weet dat hij zichzelf zal wijden aan ons verder brengen en hier is voor de lange termijn, ons zal helpen te bouwen en vooruit te gaan.”

“We hebben drie ontzettend succesvolle jaren achter de rug”, vervolgt Al-Fayed, “en mijn hoop en droom voor de toekomst is dat we dat verhaal gaan vervolgen. Ik weet dat Martin de juiste man voor ons is, met zijn rijke ervaring en successen.” Fulham probeerde Jol vorig jaar ook al aan te trekken, toen hij nog in dienst was van Ajax. Rik van den Boog keerde destijds terug van zijn vakantie en wist de trainer in dienst te houden.

Update 15:25 uur - Jol neemt broer en vaste assistent mee naar Fulham
Martin Jol neemt zijn trouwe assistenten Cock Jol en Michael Lindeman mee naar Fulham. Dat liet broer Cock dinsdag weten aan het ANP. De 55-jarige Scheveninger, die voor twee jaar heeft getekend in Londen, werkte eerder met beide assistenten samen bij Hamburger SV en Ajax. Jol is overigens de eerste trainer in de geschiedenis van de Premier League die bij zowel Tottenham Hotspur als Fulham onder contract stond.

Bezig met laden …