voetbalzone

Update: Jol spreekt onenigheid met aanvaller Zamora toch weer tegen

Bart Kruyt20 dec 2011, 17:52
Laatst bijgewerkt: 20 dec 2011, 17:52
Advertentie

De Engelse tabloids lijken een breuk tussen Fulham en Bobby Zamora wel te willen forceren. De kranten melden haast dagelijks dat de aanvaller wil vertrekken, omdat hij niet goed door één deur zou kunnen met hoofdtrainer Martin Jol. De Nederlander ontkent dit: “Ik denk niet dat er een probleem is, maar de media wil dat wel creëren”, zei de oefenmeester.

/

Jol gaf Zamora dit seizoen al elf keer een basisplaats, maar afgelopen zaterdag ontbrak de spits in de selectie voor het duel met Swansea City. Dat was voor de tabloids weer voldoende om (volgens Jol verkeerde) conclusies te trekken: “Een paar weken geleden vroeg ik aan Bobby of hij van deze club houdt en hij knikte instemmend. Het gras zal altijd wel groener zijn aan de overkant, maar dat geldt voor iedere speler en niet alleen voor Bobby.”

Jol baalt van de Engelse media: “Zij zijn al in augustus met dit Bobby-thing begonnen”, zei de coach. “Er werd gezegd dat we een grote ruzie hadden gehad op de training, maar je zal altijd wel meningsverschillen hebben met spelers. Er is geen enkele speler in mijn selectie die me heeft gezegd dat hij niet meer bij Fulham wil spelen.”

Update 20 december 07:40 uur - Jol laat ontevreden aanvaller met beloften meetrainen
Martin Jol ontkende onlangs problemen te hebben met Bobby Zamora, maar de relatie tussen de spits en trainer lijkt toch te zijn verstoord. Zamora dacht woensdag mee te zullen doen tegen Manchester United, maar kreeg maandag te horen dat hij met de beloften moet gaan meetrainen. De ontevreden aanvaller heeft de verbanning uit de selectie morrend geaccepteerd: in januari wil hij vertrekken.

Update 20 december 18:52 uur - Jol spreekt onenigheid met aanvaller Zamora toch weer tegen
Fulham-manager Martin Jol spreekt de verhalen over problemen met aanvaller Bobby Zamora tegen. Volgens Jol hoefde de spits niet met de beloften mee te trainen, maar stonden simpelweg alle spelers op het veld die niet in actie kwamen tegen Bolton Wanderers. “Zo was Aaron Hughes er, Pajtim Kasami, Marcel Gecov. En dat is ook normaal. Er zijn geen problemen, Bobby is Bobby”, geeft de oefenmeester van de Londenaren aan in de Engelse media.

Bezig met laden …