voetbalzone

Update: Kamp-Dani Alves ontkent akkoord met Paris Saint-Germain

Thijs Post12 mrt 2015, 11:16
Laatst bijgewerkt: 12 mrt 2015, 11:16
Advertentie
voetbalzone

Dani Alves speelt volgend jaar voor Paris Saint-Germain, zo meldt de Spaanse krant Marca. De rechtsback van Barcelona was afgelopen week in Parijs en volgens het medium heeft hij alvast voor drie seizoenen getekend. Officieel nieuws is er nog niet, maar als Alves komt is dat slecht nieuws voor Gregory van der Wiel.

Van der Wiel heeft momenteel een basisplaats als rechtsback bij Paris Saint-Germain, maar door de komst van Alves gaat dat vermoedelijk veranderen. De Braziliaan, in het bezit van een aflopende verbintenis bij Barcelona, is volgens Marca namelijk niet voor de reservebank naar Parijs gehaald: hij gaat negen miljoen euro netto per seizoen verdienen.

Bij Paris Saint-Germain moet de 31-jarige Alves deel gaan uitmaken van een compleet Braziliaanse defensie. David Luiz, Thiago Silva, Marquinhos en Maxwell staan nu al onder contract bij de Franse grootmacht, die moeizame onderhandelingen voert met Van der Wiel over een nieuw contract.

Update 12 maart 12.16 uur - Kamp-Dani Alves ontkent akkoord met Paris Saint-Germain
De suggestie dat Dani Alves al een akkoord heeft met Paris Saint-Germain, wordt stellig ontkend door de zaakwaarnemer van de Braziliaanse back. In gesprek met Sport zegt Dinarah Santana dat de speler in Parijs is geweest, maar enkel om persoonlijke redenen. Alves is komende zomer wel transfervrij en kan dus, wanneer Barcelona hem geen nieuw contract aanbiedt, een nieuwe club zoeken.

Bezig met laden …